Weboldal & Webáruház referenciáim

Demény Zoltán referencia weboldalai legutóbbi munkáimból, amik publikusak mindenki számára.

 

Weboldal készítés referencia

Real Ablak Kft

A Real Ablak Kft műanyag nyílászárók gyártásával, beépítésével és forgalmazásával foglalkozik Fejér megyében és a környékén. A közös weboldal készítési együttműködés 2023. márciusában indult és még abban a hónapban átadásra is került a weboldal. SEO stratégiai felméréssel kezdődött a tervezés, majd a megrendelő kérésére teljesen, tartalmilag is frissült az egész oldal. A weboldal letisztult, felsőkategóriás érzetet ad, mint maga a termékeik is. Bizalomnövelés miatt fotó is felkerült az oldalra a tulajdonosról és feleségéről.

Real Ablak Kft - Weboldal készítés referencia Székesfehérvár - Demény Zoltán
Weboldal készítés - Szebbarcot Hámlasztással

Weboldal készítés referencia

Szebbarcot Hámlasztással

Kádár Nikolett kozmetikus weboldala egy különleges arctisztítási módszerről, szebbarcot hámlasztással névvel. Egy régi weboldal újra desingolását végeztem el, ergonómiai változtatásokkal ügyfélszerzés céljából.

Weboldal készítés referencia

Dr. Tisztaság

Dr. Tisztaság nagytakarítással kapcsolatos szolgáltatással foglalkozik Budapesten és környékén! SEO stratégiai tervezéssel kezdődött a munka, majd a szükséges tartalmai anyagok beszerzése és elkészítése után készült el a weboldal. A SEO eredményekre még várni kell, de fizetett hirdetésekből jelenleg is jönnek a megrendelések.

Weboldal készítés Székesfehérvár
Weboldal készítés - Demény Zoltán

Weboldal készítés referencia

Mr. Cleanup – Konténer Rendelés

Mr. Cleanup – Konténer Rendelés Székesfehérvár weboldal egy helyi vállalkozónak készült 2022-ben. SEO célok egyérteműen hosszútávon, hogy az első találati oldalon legyen az oldal és SEO forrásokból megfelelő mennyiségű megrendelés érkezzen!

Weboldal készítés referencia

Költöztetők Székesfehérvár

Költöztetők Székesfehérvár szolgáltatás egész Fejér megyében. SEO stratégiai tervezéssel kezdődött a munka, majd a szükséges tartalmai anyagok beszerzése és elkészítése után készült el a weboldal. A SEO eredményekre még várni kell, de fizetett hirdetésekből jelenleg is jönnek a megrendelések.

Weboldal készítés - Demény Zoltán
Weboldal készítés refencia - Demény Zoltán

Weboldal készítés referencia

Ball Launcher

Ez egy egyszerűbb bemutatkozó weboldal azzal a céllal, hogy bemutassa a Ball Launcher labdaadogató eszközt. A weboldal 2022 végén készült, így még egy idő lesz, amíg az első találati oldalra fog kerülni.

Weboldal készítés referencia

Kapás Kárpítos Műhely

KAPÁS Kárpitos Műhely Budapesten, akik gyönyörű átalakulásokat végeznek “régi és ócska” bútorokkal. SEO Stratégia kialakítása utána készült el a weboldal 2022. február elején, így a SEO eredményekre még várni kell.

Webshop készítés referencia

Bababoz

Bababoz fejlesztő játékok gyerekeknek (WordPress WooCommerce webáruház és blog készítés, termékek feltöltése, termékleírások megtervezése, GA és GTM mérések)

Webshop készítés referencia

Nexonic.hu

Nexonic Sporteszköz Webáruház – Kis-és nagykereskedelem áruház 3500+ termékkel, Marketing Automatizálásokkal.

Dolgozzunk együtt!

Ha készen állsz céged online megjelenéséből a legtöbbet kihozni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!
Vedd fel a kapcsolatot velem!