Ti tudtok bízni?

// szeptember 4th, 2014 // Blog, Rövid üzenet

Már közel 2 éve Isten arra tanít, hogy bízzak Benne. Nagyon sokat írtam már erről ide is, hogy Bíznunk kell Istenben. Sokat tanultam és egyre jobban bízok Istenben, és próbálok másokat is erra inspirálni. De most őszintén, ez néha nagyon-nagyon-nagyon nehéz!

Elsőre én is azt mondanám, hogy “bízom Istenben”. De amikor arra kér Isten, hogy az életünk minden, ismétlem, MINDEN területét bízzuk rá, akkor már lehet gondok lennének, hogy tényleg bízok-e Istenben! Isten egy fantasztikus jövőt szán nekünk (Jer. 29:11), efelöl semmi kétség! De a mi döntésünk és tetteink befolyásolják, hogy ez a fantasztikus jövő valósággá válik-e a mi életünkben!

A legnagyobb kisértés, illetve a legnehezebb terület, ami nehézséget jelent a keresztények számára, hogy bízzunk Istenben a párkapcsolat területén. Lehet ezzel vitatkozni, de azok a keresztények, akik ma már nem tartoznak egyetlen egy gyülekezethez, akik eltávolodtak Istentől (most a mi gyülekezetünkről tudok beszélni, az elmúlt 10 év alapján), azoknak a 90%-a azért nincs velünk, mert nem tudta Istenre bízni a párkapcsolatát és összejött egy nem kereszténnyel.

Csak bátorítani tudlak, hogy imádkozz más keresztényekért és saját magadért is, hogy egyre jobban tudj Istenben bízni ezen a területen is! …és kérlek imádkozzatok értem is!

Írj hozzászólást

*