Nagy lehetőség

// szeptember 28th, 2010 // Rövid üzenet

Úgy érzem, itt a nagy lehetőség mindannyiunk előtt, hogy végre CSODA legyünk valaki más számára. De ehhez ki kell lépnünk a kényelmes, megszokott és jó életünkből. Kérdésem, hogy készen állsz-e erre? Ha megszeretnéd változtatni a világot, piszkos lesz a kezünk. Fehér kesztyűben nem lehet építeni semmit. Bepiszkolódik és használttá válik a tehetséged, az adottságaid.

Itt az idő, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az Emberkereskedelemre. Azokra a rabszolgaságban élő lányokra a figyelmet, akiknek elfojtották a hangjukat. Azt hisszük, hogy persze-persze! Magyarországon mit érint ez minket? De az áldozatok több mint 25%-a Kelet és Közép Európából származik és jelenleg kicsi hazánkban megközelítőleg 15.000 ember él rabszolgaságban.  Ez itt is történik, csak eddig nem tudtunk róla.

Keresd meg az A21 Kampány-t a Facebook-on és add tovább hírt. Kapcsolódj be te is akár egy ilyen egyszerű módon. Cél, hogy megakadályozzuk az újabb áldozatok! Lehet azt gondolod, mit számít ha továbbítom az ismerőseimnek? Sokat számít. Mert lehet nem tudunk mindent megtenni, de tudunk tenni valamit. Ha mindenki megteszi azt a kicsi részt, amit tud, akkor hatalmas dolgokat tudunk elérni!

Itt a link: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=117915124930975&ref=ts

A 15.000 rabszolga nem egy szám vagy egy statisztika, hanem életek!!!

Írj hozzászólást

*