Mit keressen egy lány egy srácban és fordítva?

// március 11th, 2010 // Blog

Mit keressen egy lány egy srácban?

  1. szeresse Isten teljes szívéből, nem azon gondolkozik, hogy menjen-e szolgálni ma vagy ne menjen szolgálni ma a gyülekezetbe. Ha nem ilyen, akkor fuss el tőle.
  2. Hogyan viselkedik az édesanyjával? Ahogy most az anyukájával bánik, úgy fog veled is.
  3. Nézd meg a barátait, kikkel veszi körbe magát. A karakterét megismerheted, hogy milyen vicceket mesél, és milyen vicceken nevet.
  4. Van-e munkája? Ha nincs, akkor FUSS…

Mit keressen egy srác egy lányban?

  1. ugyanazok a dolgok, amik a lányoknál.
  2. szereti-e Jézust? Tényleg szereti-e Jézust? Nagyon fontos, mert azt vettem észre fiatal párokon, amint összejöttek elszigetelődtek a többi embertől, akikkel a gyülekezetben voltak kapcsolatban. Kikerülnek a gyülekezet életéből, már rengetegszer láttam ilyet. Egy nagyszerű lány és egy fiú összeházasodnak, és kiderül, hogy nem ugyanazok az értékeik és látásuk, ami neked van. Életed végéig fogsz ennek a következményeiben élni.

7 hozzászólás a(z) “Mit keressen egy lány egy srácban és fordítva?”

  1. Zsuzsa szerint:

    🙂 Előbb kellett volna találkoznunk,jól jött volna ez a tanács pár évvel ezelőtt 😀 A munkához annyit,hogy ha van melója, de nem bejelentett,az is gáz.Persze mindenkivel előfordul,hogy átmenetileg nincs munkája,föleg mostanában.Isten szeretete mellett az is fontos hogy egymást szeressük (de gondolom ez alap),aki mindenben korlátozni próbál,és szinte állandó a veszekedés, az nem a párod.

  2. […] 1. Kapcsolatok szintjei 2. Keresztény-nem keresztény párkapcsolat veszélyei 3. Mit keressek a másikban? […]

Írj hozzászólást

*