Mindennek célja van

// november 30th, 2012 // Rövid üzenet

Mindennek célja van, vagyis nagyon ajánlom neki… most egy elég nehéz időszakon megyek keresztül, munka, kapcsolatok, család. Egyszerűen sokszor nem értem, hogy miért nekem kell ezeken a nagyon nehéz dolgokon végig mennem. Persze valahol tudom, hogy Istennek terve van ezekkel, de többnyire nem tudom, hogy mire lesz ez jó a későbbiekben. De nagyon remélem, hogy Isten használni fogja ezeket a tapasztalatokat, érzéseket, hogy másoknak tudjak segíteni…Vagy talán épp engem készít fel a saját jövőmre?!

Jer. 29:11-14 // Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. 12Ha segítségül hívtok, és állhatatosan imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak benneteket. 13Megtaláltok engem, ha kerestek és teljes szívvel folyamodtok hozzám.  14Megtaláltok engem – így szól az ÚR -, jóra fordítom sorsotokat, összegyűjtlek benneteket minden nép közül és minden helyről, ahová szétszórtalak – így szól az ÚR -, és visszahozlak erre a helyre, ahonnan fogságba vitettelek benneteket.

Egy hozzászólás a(z) “Mindennek célja van”

  1. Geo szerint:

    Én sem értem, nekem miért ilyen nehéz most, de bízok Istenben,és hiszem,hogy úgy lesz, ahogy írtad is. Ő a legjobbat hozza ki a “legrosszabb” dolgokból is!!! 😀 😀 😀

Írj hozzászólást

*