Hogyan tudok Real Time hangot felvenni Window 7 operációs rendszeren (Win7)

// szeptember 3rd, 2011 // Vetítés

Több okból is szükségünk lehet hangot felvenni a gépről, ami éppen fut. Én is ezt kerestem nagyon sokáig, és végre meg van:) Ennél egyszerűbben nem is lehet. Próbáltam 1000 féle szoftvert telepíteni, de egyik sem volt jó a Win7-hez. Egyik vett fel semmilyen zenét, sőt többnyire hibát írt ki, és kilépett.

Két dolgot kell tenned, hogy felvételt tudjál készíteni:

  1. hangvezérlőbe menj be, és a „felvétel” fülnél találni fogsz 1-2 ikont. ezek mind az írják, hogy nincs csatlakoztatva. Valószínüleg azért, mert tényleg nem csatlakoztattál a gépedre mikrofont stb.. Kattints az egyik ikonra és jobb gombbal, és válaszd ki „tiltott eszközök megjelenítése”. Amint rákattintasz, megjelenik egy újabb ikon, a „Sztereó keverő”. Kattints erre is jobb gombbal, és válaszd ki ennek az eszköznek az engedélyezését. Ezzel a résszel végeztünk is!
  2. A második dolog, ennél is egyszerűbb. Menjél a Start menü / minden program / kellékek / hangrögzítő… Kész! Indítsd el a zenét, ami felszeretnél venni, kattints a „felvétel elindítására”, majd amikor leállítod a felvételt, ments el egy tetszőleges mappába!

Sok sikert

Nem lehet hozzászólni