Hangfoglaló Hétfő 2010 – Neked írom a dalt – Mire képes a következő generáció

// május 16th, 2010 // Blog

Egy zenei pályázatot hírdettek zenekaroknak, középiskolásoknak 2010-ben! Már feltöltésre kerültek a videók, vagyis hétfő a határidő, biztos lesznek még új videók is! A pályázat célja, feldolgozni egy számot: LGT – Neked írom a dalt számot. Az egyik barátom, a gyülink dicsi csapatából egy zenei középsuliba jár és ők is készítettek. Nézzétek meg. Hihetetlen, hogy a következő generáció mire képes: (ha tetszik, SZAVAZZ rájuk)

http://palyazat.indavideo.hu/video/Az_Ephorosz_egyuttes_feldolgozasa_a_Hangfoglalo_Hetfo_2010-es_palyazatara_Neked_irom_a_dalt

LINK #2: Hangfoglaló Hétfő LGT – Neked írom a dalt feldolgozás

Szerintem nagyon fontos, hogy a dicsőítésen belül pl, de beszélhetünk akármilyen szolgálatról – a fiataloknak helyet kell hagynunk. Lehetőséget adni, hogy kipróbálják magukat, hogy szolgálhassanak! Sokkal többre képesek ők, mint mi. Ezt látom a mi gyülinkben is. Természetesen ezeknek a fiataloknak vezetésre van még szükségük. Én mindig azt mondom az ifi segítőimnek: “ha szeretnének segíteni az előkészületben, vagy probram közben, hagyjuk őket – attól még, hogy ők csinálják meg a feladatok, mi maradunk a vezetők”. És őszintén szólva, nekünk is kell maradnunk a vezetőknek. De hihetetlen nagy lehetőségek vannak a fiatalokban! Tegnap egy nagy városi rendezvényen segítettünk, és 18 fiatal jött el, és 2 idősebb a gyülinkból és ifinkből. A fiatalok szeretnének segíteni, szeretnének jelentőség teljes életet élni, hát engedjük őket kibontakozni.

Írj hozzászólást

*