Építsünk fel egy házat építési tervek nélkül! Sok sikert hozzá.

// szeptember 6th, 2014 // Blog, Rövid üzenet

epitesi-terv
A gyülekezetünkben az elmúlt 3-4 hétben már biztosan a BÖLCSESSÉGRŐL beszélünk. Sok szemszögből megvizsgáltuk a témát sok ige segítségével, de mindig arra jutunk végül, hogy ISTEN IGÉJE az, ahonnan minden bölcsesség kezdődik!

De nyilvánvaló, hogy a világból naponta rengeteg impulzust kapunk, ami el akar téríteni minket Isten Igéjétől. Ez az ige is erről ír:

“Timóteus (képzeld ide a saját neved), Isten sok dolgot bízott rád. Őrizd meg ezeket! Tartsd magad távol azoktól, akik ostoba dolgokat beszélnek, amelyek nem Istentől valók! Kerüld el azokat, akik az igazság ellen érvelnek! Ezek azt mondják, hogy ők tudják, mi az „igazi ismeret” — ez azonban csak üres fecsegés! 21 Egyesek, akik azt állítják, hogy bennük megvan ez az „igazi ismeret”, már el is fordultak a hittől. Isten kegyelme legyen mindnyájatokkal!” Tim 6.20-21

Maradjunk erősek, ragaszkodjunk Isten Igéjéhez! Ahogy a pásztorunk az előző héten a gyülekezetben mondta: “Felakarjuk építeni az életünket, de ha nem hasznájuk Isten Igéjét az olyan, mintha egy házat építési tervek nélkül szeretnénk megépíteni. Kell egy építési terv és követnünk is kell azt.”

Írj hozzászólást

*