Elgondolkoztam, de folytatódik

// június 3rd, 2013 // Blog

Talán már 2008 óta először gondolkoztam el azon, hogy folytassam-e a DemenyZo Pont Hu oldalakat?! Évente jön el a weboldal fenntartásához szükséges tárhely díjbekérője, és most elgondolkoztam. Nem tudom miért, eddig olyan könnyű döntés volt. Nem is mondanám döntésnek, alap volt. Sokszor feltörték az oldalaimat, amiből kicsit elegem volt, szerencsére az utóbbi hónapokban ilyen nem történt.

demenyzo

Remélem, hogy van haszna a blognak, a háttérképeknek és a videós oldalnak! Tudom, hogy jópáran olvassátok és nagyjából 200an e-mailben kaptok értesítést minden tartalomról… Mi magyarok kicsit hajlamosak vagyunk könnyen feladni, abbahagyni, ott hagyni ha nem látunk azonnal hatalmas nagy változást. Sokan ott hagyják az iskolát, mert egy kicsit nehéz lett. Néhányan ott hagyjuk a gyülekezetet, ha azt látjuk, hogy jelenleg egy másik gyüliben jobban mennek a dolgok. Ezek vagyunk mi emberek, magyarok.

Én nem szeretném elhagyni azt, amire Isten elhívott, és tényleg hiszem, hogy Isten elhívott, hogy írjak. És ha nem is olvassa egész Magyarország a blogomat, és nem használja fel a háttérképeket, nekem elég ha tudom, hogy 1 ember közelebb kerül Istenhez ezeken keresztül… én közelebb kerülök, szóval folytatom… te is folytasd az elhívásodat, ne add fel, ne hagyd el Istent. Sose nézz vissza, hanem menj egyenest a cél felé!

Írj hozzászólást

*