Csatlakozz az A21 kampányhoz! (új módszer)

// november 27th, 2010 // Rövid üzenet, The A21 Campaign

Biztos észre vetted, hogy az utóbbi pár hónapban, nagyon sok szó esett itt az úgynevezett A21 Kampányról! Ennek az oka nagyon egyszerű, hogy én és a gyülekezetem (KKE) kiemelten támogatjuk, hogy véget kell vetni az Emberkereskedelemnek, a szex rabszolgaságnak!

Néhány statisztika, hogy komolyan vegyük a helyzetet:
– ma a világon 27 millió rabszolga él, miközben már a 19. században elvileg eltörölték mindenhol
– a 27 millió rabszolga közül közvetlenül 1, 39 millió lányt kényszerítenek prostitúcióra, vagyis akiket a szex iparba kényszerítettek
– gyerekeket már 4 éves kortól kihasználnak ilyen célra
– az áldozatokat napi 40 alkalommal kényszerítik a tevékenységre
– a szexkereskedelem központja Európa, Görögország
– az áldozatok több mint 25%-a Kelet-Európából származik

Magyarországi helyzet:
– az elmúlt években az emberkereskedelem egyre erősebb kicsi hazánkban is
– egyre több kereskedőt kapnak el, de a statisztikák szerint az emberkereskedők 1%-át tudják elkapni
– pár hete Bécsben kiszabadítottak 2 magyar lányt, akiket prostitúcióra kényszerítettek (2010, november)
– pár napja kiszabadítottak Kaposváron 2 lányt hasonló szituációból, akiket szintén prostitúcióra kényszerítettek
– egyre több ilyen eset lát napvilágot Magyarországon is! Attól még hogy nem tudunk róla, van!

Videók:

Egy új lehetőség, hogy bekapcsolódjunk:
Eddig ajánlottam már néhány dolgot, hogyan tudunk bekapcsolódni! Első és legegyszerűbb módja a Facebook-on vagy az Iwiwen csatlakozni és meghívni oda ismerőseinket is, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára!
Az új lehetőség, hogy még jobban bekapcsolódjunk, hogy van egy úgynevezett CAUSES alkalmazás a facebook-on! Ott is csatlakozzunk. Mi az értelme? Ezen a felületen szintén megtudjuk hívni ismerőseinket, de ennek elsősorban nem az a célja, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára, inkább az, hogy pénzt gyűjtsünk! PÉNZ. Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy leakar valaki megint húzni így ünnepek előtt. Így is fel lehet fogni az egészet, de nem erről szól. Itt nem csak az számít, hogy te mennyit adakozol, hanem az is, hogy akik rajtad keresztül lépnek be, ők mennyit adakoznak! Minél több ember csatlakozik hozzá, annál több pénz gyűlik össze! Szóval ne aggódj, ha te nem tudsz sokat adakozni vagy egyáltalán nem tudsz! Akik rajtad keresztül adakoznak az is számít, és az is fel lesz jegyezve a rendszerben nálad! Jó érzés, amikor látod, mert én beléptem X összeg gyűlt össze!

Ugyanezen a helyen tudunk ajándékot küldeni a kiszabadított lányok számára úgy, hogy választunk az 5 féle ajándék közül és 1-1 bizonyos ajándékra adakozunk! Amint csatlakoztál látni fogod pontosan!

Erre a linkre kattintva tudsz csatlakozni! De először be kell lépned a Facebook profilodba! Linkre kattintás után a jobb felső sarokba találsz egy olyat, hogy JOIN! Arra kattints, a többi egyértelmű lesz!

LINK:
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.causes.com/causes/65217-the-a21-campaign-abolishing-injustice-in-21st-century%3Fm%3D9e4cc0c7%26recruiter_id%3D154400383&h=1a880

Köszönöm előre mindenkinek a segítségét, együtt megtudjuk változtatni a világot!!!

Írj hozzászólást

*