Az első döntés

// augusztus 4th, 2010 // Rövid üzenet

Céljaidat csak akkor fogod megvalósítani, ha az elején eldöntöd, hogy el akarod érni. Nem csak leírod egy papírra, hogy van egy ilyen célom és valamikor majd talán… NEM. Eldöntöd, hogy Igen. Akkor is, ha az a cél sokkal nagyobb nálad. Ez az első lépés. Ne foglalkozz a körülményekkel, hogy mennyibe kerül, mennyi áldozat lesz, vagy hogy mit mondanak a többiek. Isten segíteni fog, ha megteszed az első lépést.

Egy elég nagy döntés volt számomra, hogy 2010. augusztusát Angliában töltsem, főleg anyagi szempontból. De április környékén meghoztam egy döntést, hogy akarom. Ott akarok lenni, ma indulok Angliába és 3 hetet fogok ott tölteni. De ez az utazás is Istenről fog szólni és a szolgálatomról. Fejleszteni akarom magamat a fiatalok, dicsőítés és sok más területen. (Hillsong London)

De ez a cél, lehet bármi más. Egy jó állás, egy családalapítás. Minden egy döntéssel indul. Nem a körülményeken és nem is Istenen múlik, csak rajtad.

Ha jobban érdekel ez a téma, ajánlom figyelmedbe a következőt is. Képes megváltoztatni az életedet, ha te is akarod. >>Tovább

2 hozzászólás a(z) “Az első döntés”

  1. Zsuzsa szerint:

    Tanulságos és megfogadandó 🙂

Írj hozzászólást

*