A21 kampány indul Magyarországon

// szeptember 5th, 2010 // Blog

2010. szept. 25-én indul az A21 Campaign Magyarországon is. Nagyon izgatottak vagyunk jó sokan, akik már több hónapja erre készülünk. Az A21 Kampány az Ember-kereskedelem ellen harcol, azon belül is a Sex-rabszolgaság ellen, aminek a központja Európa. Christine Caine hozta létre, aki a Hillsong egyik vezetője. Ha egy picit is magunk elé képzeljük Európa térképét, akkor tudjuk, hogy Magyarország pont a közepén helyezkedik el. Nagyon sok lányt innen visznek át más országokba és eladják őket az iparba (bővebben itt olvashatsz). De van 21 féle módszer, ahogy bárki – és itt tényleg a bárki bárkit jelent – segíthet ezeket a lányokon. Ennek a megmozdulásnak az Európai képviselője is itt lesz 2010. szept. 25-én Székesfehérváron, amikor a KKE (Keresztény Közösség Egyház) 10. éves szülinapi konferenciája keretéin indul útnak  (a konferenciáról bővebben itt olvashatsz) az A21 Kampány.

Ha te is szeretnél részt venni ebben az akcióban, és szeretnéd jobban megismerni a problémát, illetve a megoldást rá, akkor gyere el te is a KKE 10. éves szülinapi konferenciájára. >> Itt igényelhetsz jegyeket: +36 20 88-63-749

3 hozzászólás a(z) “A21 kampány indul Magyarországon”

 1. Dóri szerint:

  oh bocsi 🙂 akkor röviden írjak? 😀 😛
  az meg miért baj, hogy kilógok a sorból? 😛 😀 XD

 2. demenyzo szerint:

  dórriiiiii, ne írj ilyen hosszú szót, mert összezavartad a blogomat:) nézd meg a főoldalon a friss kommentek között. KILÓGSZ a sorból:)

 3. Dóri szerint:

  igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! 🙂

Írj hozzászólást

*